• Telefon contact: 0745 101 947

Calitatea VEKA

Calitatea VEKA

SL70 si clasa A 200x159VEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Avand o experienta de peste 40 de ani, VEKA este liderul mondial in domeniul productiei de profile PVC destinate confectionarii de tamplarie termoizolanta. Fie ca vorbim de ferestre, usi, rulouri sau obloane, orice produs care are la baza un profil de clasa A de la VEKA reprezinta o investitie sigura in calitatea germana de traditie.

Astfel, calitatea unei ferestre se bazeaza, in primul rand, pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp. Ferestrele si usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre (EN 12608) in clasa superioara de calitate: clasa A.

Clasa energetica VEKADatorita constructiei mai robuste si a PVC-ului mai dur, tamplaria termoizolanta realizata din profile de clasa A se remarca totodata printr-o durata de viata mai mare fata de clasicul termopan. Profilul este coloana vertebrala a unei ferestre, trebuind sa sustina atat greutatea pachetului de sticla, cat si fixarea feroneriei. Si trebuie sa faca acest lucru atat sub arsita soarelui, cat si in urma ciclurilor inghet-dezghet. Astfel, datorita celor 3 mm de grosime a peretilor exteriori ai profilului, in conditii de folosire normala, tamplaria de clasa A poate avea o durata de viata estimata la peste 50 de ani.