• Telefon contact: 0745 101 947

Certificarile calitatii VEKA

Certificarile calitatii VEKA

Calitatea unui produs reflecta totodată standardele unei intregi companii. Toate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii in conformitate cu standardul DIN ISO 9001:2000.

Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, durata de viata a ferestrelor precum si intretinerea facila sunt aspecte testate si certificate dupa cele mai exigente standarde germane de calitate RAL – GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.

Un intreg set de norme de asigurare a calitatii sunt aplicate de VEKA inca din fazele incipiente ale dezvoltarii unui produs, continuand in ciclul de productie si apoi in depozitare si transport. In plus, VEKA acorda o atentie sporita asupra protectiei mediului inconjurator, atat in cadrul proceselor interne de productie si depozitare, cat si, in final, pe durata exploatarii tamplariei si reciclarea acesteia, asigurand astfel un circuit inchis al materialelor componente. Activitatea de reciclare prin intermediul diviziei VEKA Umwelttechnik este certificata  TÜV si, impreuna cu toate celelalte activitati de cercetare, productie si transport, asigura sistemelor si produselor VEKA o amprenta redusa de CO2.

Bazandu-ne pe toate aceste aspecte suntem intr-o continua evaluare a intregii activitati de productie din toate sectoarele companiei. Mai mult decat atat, promisiunea calitatii este sporita de teste independente certificate de entitati internationale de renume, precum Ift Rosenheim. In cadrul acestor teste analizam periodic structura si rezistenta tamplariei realizata din profile VEKA, gradul ei de etanseitate, coeficientii de izolare termica si fonica, rezistenta la factorii atmosferici etc.

De asemenea, consecventa misiunii de a produce profile de calitate superioara, VEKA respecta in mod exclusiv cele mai riguroase citerii specifice standardului european SR EN 12608, clasa superioara de calitate – clasa A, asigurandu-se astfel o grosime a peretilor exterior ai profilelor de 3,00 mm (±0,2 mm).

VEKA este Das Qualitätsprofil.