• Telefon contact: 0745 101 947

VEKASLIDE 70

Profil PVC Veka VEKASLIDE 70

VEKASLIDE 70 este un sistem de usi culisante cu ridicare, avand o o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. VEKASLIDE 70 are un design clasic cu muchii elegante, usor rotunjite. Principalul avantaj al acestui sistem culisant consta in faptul ca pot fi inchise util suprafete de pana la 17,55 m2 (Lmax = 6,5 ml si Hmax = 2,7 ml). Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil intr-o serie de sapte scheme constructive adaptabile destinatiei finale. 

 Pragul, de conceptie proprie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC pentru a se optimiza izolarea termica. Configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa.

 Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw = 1,0 W/ m2K se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

 Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura usii culisante VEKASLIDE 70 stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm, in functie de bagheta utilizata.

 Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Descriere sistem VEKASLIDE 70Usi VEKASLIDE 70 - DWGPlansa tehnica sistem VEKASLIDE 70

Mai multe din această categorie: ALPHALINE 90 »