Accesorii https://www.termosystems.ro Sun, 14 Jul 2024 00:02:14 +0300 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro Plase insecte https://www.termosystems.ro/accesorii/accesorii/plase-insecte https://www.termosystems.ro/accesorii/accesorii/plase-insecte

Indiferent de insecte si indiferent de dimensiunile si formele usilor si ferestrelor suntem in masura sa va oferim o solutie pentru a va proteja de o "invazie" a insectelor in casa dumneaoastra.

Putem executa diverse feluri si forme de plase de insecte:

 

  • Plase insecte fixe
  • Plase insecte mobile cu balamale si clipsuri de inchidere
  • Plase insecte tip rulou cu arc care pot fi actionate pe orizontala si atunci avem inchidere pe magnet, sau pot fi actionate pe verticala si atunci avem prindere cu "calareti". Plasele de insecte tip rulou pe verticala au un sistem de sine cu perii si pot fi mai usor de actionat si manevrat insa nu sunt bune pe inaltimi foarte mari pentru ca devine greu actionarea lor.
  • Plase insecte tip PLISSE, un sistem inovator format dintr-un precadru cu sine si plasa de insecte propriuzisa. Plierea lor se face in modul armonica.
  • Plase insecte batante pentru fatade de aluminiu. Acestea sunt prevazute cu sisteme de prindere cu cleme speciale pentru a nu se perfora profilul
]]>
ionut@servicii-it.eu (Super User) Accesorii Wed, 15 Mar 2017 10:22:05 +0200